Το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της πόλης

Στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι, στον δρόμο προς Περαχώρα, στο 5ο μόλις χιλιόμετρο, σε μια περιοχή που θυμίζει μπαλκόνι στον Κορινθιακό κόλπο, βρίσκεται η ταβέρνα ΕΔΕΜ. Σε ένα τοπίο μαγευτικό, κάτω απο τον πλούσιο ίσκιο των δένδρων, μέσα στην δροσιά που προσφέρει το βουνό αλλά και τα τρεχούμενα νερά στον παλιό νερόμυλο και στους καταρράκτες που βρίσκονται εκεί, μπορεί κανείς να απολαύσει ένα γεύμα μοναδικό σε ποιότητα και πρωτοτυπία. Με μια καταπληκτική θέα που αφήνει το μάτι να ξεκουραστεί στις ακτογραμμές του Κορινθιακού κόλπου μακριά έως το ακρωτήριο Ηραίο .

Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε στιγμές ιδανικές για γαστρονομικές απολαύσεις. Τα εδέσματά μας μοναδικά όπως μοναδικό είναι και το θέαμα του ηλιοβασιλέματος που θα το απολαύσετε συντροφιά με το μελωδικό κελάρυσμα των νερών και το δροσερό κρασί απο το κελάρι μας.

Θέλοντας να ικανοποιήσουμε και τον πλέον απαιτητικό, είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε εσας και την παρέα σας, με γεύσεις μοναδικές, κλασσικές ή εξωτικές, πάντα εύγευστες και πάντα ξαναμαγειρεμένες με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Απαιτητικοί με τους προμηθευτές μας, ζητάμε πάντα το καλύτερο προκειμένου να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα στα γεύματα που θα μας ζητήσετε.

Ο φωτογραφικός φακός δεν είναι αρκετός για να μπορέσει να σας δείξει το μοναδικο θέαμα που μπορείτε να απολαύσετε απο την ταβέρνα ΕΔΕΜ. Όλες τις ώρες της ημέρας, η θάλασσα και ο ουρανός χαρίζουν στα ματια μοναδικά παιχνιδίσματα χρωμάτων. Και οταν ο ήλιος αποφασίσει να ολοκληρώσει τον κύκλο του και ξεκινήσει την δύση του, τοτε μια πανδαισία χρωμάτων αναδύεται απο το βάθος του Κορινθιακού. Τα λόγια είναι τόσο φτωχά για να περιγράψουν τό θέαμα αυτό. Μόλις το αντικρίσετε και εσείς τότε μόνο θα μπορέσετε να μας δώσετε δίκιο.

Στο μαγευτικό Λουτράκι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια πληθώρα επιλογών ξεκούρασης και δραστηριοτήτων που θα συμβάλουν επικοδομητικά στην ψυχική και σωματική σας ευεξία και σε συνδιασμό με το άρωμα της θάλασσας θα αισθανθείτε την απόλυτη χαλάρωση. Τα καταλύματα στο Λουτράκι είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς με εύρως απο ενοικιαζόμενα δωμάτια εως πολυτελή ξενοδοχεία.